top of page

VADBA ZA ZAPRTE SKUPINE

ZA PODJETJA

Vedno več podjetij se odloča, da ponudi svojim zaposlenim možnost obiskovanja vadb na delovnem mestu. Izjemnega pomena je, da zaposleni redno preventivno skrbijo za svoje zdravje, saj to neposredno vpliva na delovno storilnost, odnose v kolektivu in splošno zadovoljstvo na delovnem mestu.

"Z vsakim pacientom z bolečino v hrbtu, pri katerem bi lahko preprečili dolgotrajni bolniški stalež, bi v samo sedmih mesecih ustvarili prihranke približno v protivrednosti vseh fizioterapevtskih storitev, ki jih v enakem obdobju porabi 100 pacientov z bolečino v hrbtu.

 

Podobno bi lahko preprečitev vseh novih invalidskih upokojitev že v samo sedmih mesecih ustvarila prihranke skoraj v protivrednosti stroškov vseh ostalih izvenbolnišničnih zdravstvenih obravnav (razen obiskov pri izbranih osebnih zdravnikih in na fizioterapiji), ki jih v istem obdobju ustvari 100 pacientov z bolečino v hrbtu."

Raziskava NIJZ, povezava: https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/publikacije-datoteke/monografija_projekt_bh_zadnja.pdf

ZA ŠOLE, VRTCE, DRUŠTVA

Redna vadba je prav tako odlična skupinska dejavnost za različna društva, šole ali vrtce, ki želijo svoje člane oz. zaposlene spodbuditi in izobraziti o pomenu kvalitetnega gibanja. Ponujam možnost izvajanja vadbe na delovnem mestu (sedež podjetja, društva ali na prostem) ali zakupa mesečnih kart za zaposlene oz. člane na lokacijah, kjer izvajam vadbe.

 

 

ZA MANJŠE ZAPRTE SKUPINE

Vadba v zaprti skupini je odlična ideja tudi za skupine prijateljev, ki bi radi naredili več zase pa sami nimajo motivacije. Vadbeni program se prilagodi željam in sposobnostim udeležencev in poteka na vnaprej dogovorjeni lokaciji ob terminu, ki ustreza skupini.

Vadba se po predhodnem dogovoru prilagodi vašemu urniku. Časovno se prilagodim potrebam udeležencev in pripravim vadbe, ki trajajo do 60 minut. Če se zanimate za vadbo, pokličite in se dogovorimo za posvet ali krajšo demonstracijo vadbe.

Povezavo do cenika najdete spodaj.

bottom of page