top of page
Blue Background

POZITIVNA DRŽA

Tečaj, ki bo spremenil vaše dojemanje drže.

Tečaj POZITIVNA DRŽA

je bil zasnovan v sodelovanju s plesno-gibalno psihoterapevtko Saro Idzig (Zavod KON-PAS).

 

Program združuje poučna predavanja ter praktične fizične in psihološke treninge. Ta tečaj je pravi za vas, če želite več od konvencionalega pristopa do telesa, več od vadb in treningov, ki niso prilagojeni vašim težavam in fizični pripravljenosti, več od brezglavega teka za "popolnim" telesom in držo.

Ta program je za vas, če se odločate, da bi začeli z neko obliko skupinske terapije, so soočili s svojimi čustvi v varnem in podprtem okolju, se resnično spoznali in spoprijateljili s seboj.

Ta program je za vas, če ste pripravljeni delati na sebi, se učiti o delovanju svojega telesa ter stopiti na pot fizične in psihološke preobrazbe. Toplo vabljeni v našo družbo!

Kako bo potekal tečaj v živo?

V 9 mesecih skupnega druženja se bomo srečevali vsak teden po 90 minut. Celoten program je zasnovan tako, da se udeleženci naučijo teorije in poglobijo razumevanje svojega telesa na čustveni in fizični ravni ter v praksi preko gibanja integrirajo vse informacije.

TERMIN: sreda od 17:00 - 18:30

Naša srečanja bodo sestavljena iz krajših fiziološko-anatomskih oz. psiholoških predavanj in treningov. Izmenjevali se bodo psihološki in fizični (vadbeni) treningi. Tečaj je sestavljen iz 3 sklopov: center telesa, zgornji del telesa in spodnji del telesa. Posamezni sklop ima 4 tematike.

 

Teme pokrivajo površinsko anatomijo in fiziologijo telesa, patološka stanja v navezavi na teme posameznega sklopa, telesno držo, dihanje, propriocepcijo, interocepcijo, ... Prav tako boste spoznali sorodne psihološke tematike, med drugim: psihološka drža, telesna govorica, socialni jaz in odnosi, čustveno izražanje, obrambni mehanizmi, nezavedno, ...

Program je sestavljen iz rednih srečanj, podpornega materiala, domačih nalog, vodenja osebnega dnevnika in občasnih dodatnih druženj. Vse dodatne aktivnosti izvajate po svoji želji in osebnem interesu.

KOTIZACIJA IN SPLOŠNI POGOJI

  • Vložek za celoten tečaj je 540€. Vaša investicija je torej 60€/mesec. Z enkratnim vplačilom se odločite, da ste pripravljeni redno vlagati vase in narediti spremembo v svojem življenju. Vplačilo celotne vrednosti tečaja bo nagrajeno (1x masaža pri Hani ali 1x psihološko-gibalna analiza pri Sari). 

  • Če bi želeli obročno plačevanje, se obrnite na izvajalki. Vaše mesto je dokončno rezervirano s plačilom kotizacije (na način, ki ste ga izbrali za plačevanje - obročno ali v enkratnem znesku).

 

---------------

 

Podatki za nakazilo:

Zavod KON-PAS

Poštni vrt 16, 1370 Logatec

SI56 6100 0002 6348 263

 

----------------

  • Zadnji rok za prijavo in vplačilo je do vključno 29.9.2022.

  • Priključitev sredi leta ni mogoča, naslednja skupina bo šele oktobra 2023.

  • Ob prijavi in vplačilu prejmete točen urnik srečanj z razporedom vsebin in preostalo gradivo

  • V primeru premajhnega števila prijav (min. 6 udeležencev) na dan 30.9., se nakazani znesek v celoti povrne v roku 1 tedna. 

  • V primeru, da do 29.9. odpoveste udeležbo na tečaju in ste že vplačali kotizacijo, se vam povrne 2/3 vplačane kotizacije. Po 29.9. se vplačana kotizacija ne vrača.  

  • V primeru odsotnosti ali predčasne prekinitve s tečajem, se vplačana kotizacija ne vrača (v primeru obročnega plačevanja, ste zavezani k plačilu celotnega zneska 540 eur).

  • V primeru odsotnosti se z izvajalkama dogovorite, da prejmete gradivo v drugačni obliki.

  • COVID: V primeru najstrožjih Covid ukrepov se prestavimo na Zoom – preizkušeno deluje!

Se zanimate za spletni tečaj?

Po spletu ali v živo?

Sign me up!
Ustvarjalki programa Pozitivna drža Hana Mihevc in Sara Idzig.

Prijava na tečaj POZITIVNA DRŽA (v živo)

Hvala za vaše sporočilo!

bottom of page